Marmolada truskawkowa

Dzięki zastosowaniu starannie dobranej mieszanki naturalnych, wysokiej jakości składników otrzymujemy marmolady owocowe, gdzie udział owoców szlachetnych jest minimum 20%. Wyjątkowy smak i tradycyjna receptura pozwala nam na uzyskanie konsystencji twardej, smarownej, barwy ciemno czerwonej do bordowej. Idealne do ciast, pączek, drożdżówek, bezpośredniego spożycia lub jako półprodukt cukierniczy, wsad owocowy. Produkt bez sztucznych barwników.

Łączna zawartość cukru 58g na 100g produktu.
Sporządzono z 110g owoców na 100g gotowego produktu

Termin przydatności 6 miesięcy
Masa netto 14 kg
Ilość sztuk na warstwie 11 wiader
Ilość sztuk na palecie 55 wiader

Dla zwiększenia i utrzymania jakości oraz bezpieczeństwa naszych produktów wiadra zgrzewamy folią barierową.